LA MANI DEL PALAU (2)

¡ ya estoy aquí ¡...

ante el templo de la palabra del pueblo de Catalunya...

 

 para denunciar mi indefensión, aunque me tilden de excéntrico...

 

un excéntrico concéntrico a tenor de la injusticia...

de esta injusticia que hiere, cuando el que juzga es injusto...
 

MANIFEST D'EN PERE MIA CAMPS

Hi ha un antic refrany que diu: "tots els camins porten a Roma", jo, des de fa dos anys, he intentat arribar a Roma i per camins molt diferents, per bé que només m'he trobat que se m'han passejat d'un lloc a l'altre, d'aquí cap allà, sense ningú que aclarís la situació en la que se m'ha sotmès amb la resolució imposada per la inspecció de treball de l'Administració de l'Estat.

Jo demano a l'administració que sigui ella mateixa qui faciliti una solució al laberint en el que se m'ha inclòs, en el qual existeix una discrepància entre el dret laboral i el dret civil, el que em genera un clar perjudici tant a nivell econòmic com per possibles riscos, si es dóna el cas d'accident fora de l'horari de treball o en possibles inspeccions, atès que la persona hi resideix com s'ha documentat.

Hi ha casos que clamen la justícia al cel, donat que a la terra sembla que no n'hi ha i el meu cas n'és un d'ells. La meva pregunta és: qui posa la campaneta al gat, ara que està revoltat? Això no pot quedar així!

Com es pot vulnerar una llei per dir que se n'ha vulnerat una altra?

Com es pot fer cas omís a tantes coses?

Com es poden rebutjar tantes proves aclaratòries?

Què és pitjor ser cec o no voler-hi veure?

Jo només demano que s'aclareixi la situació i que es deixin les coses com estaven abans, que bé estaven, i els qui hagin organitzat aquest enrenou que surtin a la llum, no com van dir-me en la inspecció de treball quan vaig preguntar si era una visita ordinària o bé un procés de denúncia, i em van contestar que era com un secret de confessió.

Si algú es posa en la meva pell, entendrà la necessitat d'aclarir totes aquestes coses, que tant mal han generat a nivell de convivència familiar així com perjudicis econòmics cap a la meva persona. Qui té dret a esvalotar la convivència d'un grup de persones que formen una família?

I què passa quan es formulen unes preguntes, aquestes no són contestades o són contestades amb evasives? Perquè, pel què sembla, no és responsabilitat de ningú en concret esclarir les meves peticions que formulo com a ciutadà de Catalu'nya i d'Espanya. Quan penso en aquest cas i la seva resoll;Jció, em fa fàstig pensar en el què hi ha en el país que tanta gent sap i ningú diu. Aquest cas és un pecat venial, si és que ho és, al costat dels sacrilegis que s'obvien, i és per això que queden en el no res. Ara em ve a la memòria el refrany que: "Àfrica comença als Pirineus", abans ho dubtava, ara he de començar a creure-m'ho. Per això i per moltes més coses, que socialment s'estan esdevenint, que tant mal causen, tot i que sembla ser que ningú dels que poden resoldre-ho posen fil a l'agulla per fer-ho.

Pere Mià Camps

Palol de Revardit, 18 de setembre de 2007

 

MOLT HONORABLE PRESIDENT DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA

 

 

- ¡Por favor, una pregunta para el programa " Aquí hay tomate"!

- venga moza pregunta, que la "tomatera" está llenita...

¡ En verdad en verdad os digo, que el juez que me juzga se niega a saber la verdad !

 I no es verdad ángel de amor, que en aquella apartada orilla, más negra su toga brilla, y se respira alcanfor...

¡Gracias amigos ! ...por apoyar a esta víctima del sistema... del sistema solar.

¡Y cuanto me jode este "Lorenzo"¡...

 NOTICIAS DE LA MANI DEL PALAU

(haga clic sobre los baners y accederá a las noticias)

haga clic en el corazón para volver al menú de palos en el alma

SALIR